Kunsten at køre i kurver med BFGoodrich

Køreoplevelse er ikke det samme som høj hastighed. Føreren skal altid sætte sikkerheden i højsædet og køre i overensstemmelse med færdselsloven. Man behøver ikke køre hurtigt for at nyde kørslen. Det er i kurver og på snoede veje, det fremragende greb i BFGoodrichs dæk giver den bedste køreoplevelse. For at kunne tage en kurve uden risiko skal man forberede sig, både bag rattet, men også ved at vælge dæk i god kvalitet. Udstyr din bil med dæk fra BFGoodrich og følg vores tips nedenfor. Så kan du i ro og sikkerhed køre i kurver.

Før kurven ...

For at komme bedst muligt og sikrest ind i skal du gøre dig klar og bremse et godt stykke tid før kurven, mens forhjulene stadig vender lige frem.
.

BFGoodrichs dæk giver dig et bedre langsgående greb og som konsekvens deraf bedre greb ved opbremsning

… I kurven…

Undgå at bremse i kurven, eftersom vægtoverførslen til bilens forende resulterer i et dårligere greb på baghjulene, hvilket øger risikoen for udskridning.

Takket være deres fremragende sidegreb vil vores dæk give dig perfekt greb gennem kurven. Derudover vil deres kørepræcision gøre det muligt for dig at placere køretøjet præcis, hvor du ønsker det.

… ud af kurven …

Når du kører ud af kurven, så lad være med at accelerere, før forhjulene vender lige frem. Accelerationsevnen skal være proportional med vinklen på det styrende hjul. Det langsgående greb på BFGoodrich dæk vil give dig en større accelerationsevne.

På grund af deres naturlige balance og fremragende greb kan BFGoodrichs dæk hjælpe dig med at komme bedre gennem kurver.