BFGoodrich Dakar Nyheder

Sébastien Loeb kører på BFGoodrich!

Til sin første deltagelse i Dakar-rallyet i Saudi-Arabien valgte den flerdobbelte mester igen dæk fra BFGoodrich til at ledsage ham i verdens mest ekstreme rally. Udstyret med KDR2+ vil Sebastien Loeb udfordre den saudiarabiske jord, som er kendt for at være blandt de sværeste for dæk. Måske endnu en sejr, han kan føje til sin liste over opnåede præstationer? Følg med på vores sociale netværk, hvis du vil vide mere om Sébastien Loebs Dakar-eventyr med BFGoodrich! Måske besvarer Sébastien Loeb dine spørgsmål. 😉.

1st news

copyrights : fraymedia©

2nd news min

copyrights : tanke©

Vind det ægte supporter-kit med BFGoodrich!

Følg os på vores sociale netværk, hvor du kan prøve at vinde det perfekte Dakar-fankit og blive klar til at følge rallyet i BFGoodrichs farver! En skøn sweatshirt, en rejsetaske, du kan tage med overalt, et krus og mange andre gaver venter på dig!

Kan du huske Red Bull Off-Road Junior Team bestående af unge amerikanske kørere med Cyril Despres som coach?

Mitche Guthrie er tilbage ved starten på Dakar-rallyet den 3. januar! Seth Quintero, der ikke kunne deltage sidste år, kører sit første Dakar-rally i 2021! En ny udgave, der sandsynligvis bliver en lærerig oplevelse.

3rd news

copyrights : @world©

4th news min

copyrights : @world©

En 43. udgave, der tegner til at blive fuld af overraskelser!

De store teams vil igen kæmpe om sejren i det 43. Dakar-rally. Med Carlos Sainz som vinder sidste år tegner konkurrencen til at blive hård i år! Så er du Carlos Sainz, Nasser Al-Attiyah eller Stéphane Peterhansel?

Isidre Esteve er på vej tilbage til Dakar i en Toyota Hilux med BFGoodrich

Den spanske kører tager afsted i år for at udfordre saudiarabisk jord udstyret med BFGoodrich. Denne faste deltager i Dakar-rallyet først på motorcykel og derefter i bil sidder denne gang bag rattet i en Toyota Hilux for at prøve at gå hele vejen til sejrsskamlen.

5th news

copyrights : REPSOLRALLYTEAM©

6th news

copyrights : @world©

Efter at have vundet T2-kategorien i 2020 giver Christian Lavieille og Jean-Pierre Garcin sig nu i kast med T1-kategorien

Efter at have vundet T2-kategorien i 2020 giver Christian Lavieille og Jean-Pierre Garcin sig nu i kast med T1-kategorien

Matthieu Serradori, køreren der spiller i den store liga!

Vi husker ham for hans sejr på 8. etape af Dakar-rallyet! Matthieu Serradori og hans codriver Fabian Lurquin er i år tilbage i Dakar-rallyet og har i sinde at gøre det bedre end sidste år! Med en 8. plads allerede i 2020, hvad mon de så har i vente til os i år?

7th news

copyrights : @world©

Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes
Du bruger en webbrowser, der ikke understøttes af dette websted. Det betyder, at nogle funktioner muligvis ikke fungerer, som de skal. Dette kan resultere i underlig adfærd, når du browser. Du kan bruge eller opgradere/installere en af følgende browsere for at få fuldt udbytte af webstedet.